• Venner for alltid

Venner for alltid

av Gunnleik Hofstad

  • Kr 199,-

Antall

Som ungdom blir du daglig bombardert av samfunnets tanker om hvordan vi mennesker skal leve sammen, men det er ikke dumt å stoppe opp og tenke på hva Jesus sier om saken. Med Jesu kjærlighetsbud som utgangspunkt, deler Gunnleik Hofstad enkle, men viktige tanker om vennskap, familie, kjærlighet og sex.

Følg oss påFacebook: Venner for alltid

Egen nettside: www.vennerforalltid.no

Anbefalinger:
«Det kommer tydelig frem at Gunnleik har et varmt hjerte for tenåringer. Med et lite dypdykk forklarer han enkelt om den guddommelige kjærligheten som et fundament for kjærlighetslivet. Gode og relevante eksempler gjør boka lettlest og inspirerende.»
Tone Lise Gustavsen, pastor og forfatter av Frihet og ren sex

«En glede å få anbefale denne boka til deg som er ungdom, og som virkelig vil leve det fantastiske livet Gud har for deg på alle områder, også i forholdet til kjærlighet og sex!»
Halvor Lindal, leder Impuls-bevegelsen

«En lettlest og morsom bok om et komplisert og til tider frustrerende tema rettet mot unge lesere, som også gir deg som forelder en lissepasning til videre samtale med tenåringen over kjøkkenbordet.»
Espen Gilsvik, daglig leder Ny Generasjon

«En lettlest bok med et brennhett tema uten frykt for kleine historier. Anbefaler denne boka virkelig som et godt verktøy for ungdomsgrupper og familier.»
Frank Nyfelt, daglig leder PBU (Pinsevennenes Barne- og Ungdomsutvalg)

Om forfatteren:
Gunnleik Hofstad (f. 1971) jobber til daglig som bibellærer på Hedmarktoppen Folkehøyskole og har også bakgrunn som leder for disippeltreningsskoler (DTS) i Youth With A Mission, Australia. Fra disse sammenhengene har han mange års erfaring med under visning og veiledning av ungdommer i temaene som tas opp i denne boken. Han bor utenfor Hamar med sin kone, Lene, og deres tre barn.

Om boken:
Venner for alltid – en bok for tenåringer om relasjoner, kjærlighet og sex.

Illustratør: Jan Wilhelm Middag

Se utdrag fra boken her:
 

Powered by
Publish for Free
Bokdetaljer
Forfatter Gunnleik Hofstad
Forlag Proklamedia
ISBN 978-82-7199-502-7
Innbinding Stor pocket, illustrert
Antall sider 90

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra
Nøkkelord: Gunnleik Hofstad