• Guds farshjerte

Guds farshjerte

av Floyd McClung

  • Kr 179,-

Antall

Ny utgave av en klassiker.

INTERNASJONAL BESTSELGER Over en million bøker solgt, oversatt til 35 språk.

Gud elsker deg – lær å kjenne Hans omsorgsfulle kjærlighet!

Guds farshjerte er en bok om Guds helbredende kraft.

Gjennom denne boka vil du oppdage at ikke noe problem er for stort eller for ubetydelig  for din Far i himmelen.

Mange dype følelsesmessige sår blir forårsaket av fedre som ikke vet hvordan de skal  elske … eller som simpelthen ikke er tilstede. Floyd McClung illustrerer fra Skriften og fra eget liv hvordan Guds kjærlige og omsorgsfulle farshjerte setter oss i stand til å overvinne utrygghet og de negative virkningene noen av livets vonde opplevelser kan by på. Balansert undervisning om menneskelig ansvar og Guds kjærlighet blir presentert med praktiske eksempler.

Du vil oppdage nye måter å:

◆ seire over sku­ else

◆ vinne over usikkerhet

◆ gjenopprette brutte forhold

◆ seire over stolthet

… og gjennom alt dette å oppleve Guds helbredende kjærlighet.

 

Utdrag fra boken: «Hvordan ser Gud ut, pappa?»

Jeg husker en kveld for flere år siden. Jeg strevde med hvordan jeg skulle svare på dette spørsmålet fra min datter Misha, som da var fem år.

Mens jeg tenkte over Mishas spørsmål, skjønte jeg at hun i barnslig enkelhet hadde stilt et spørsmål som mange mennesker gjerne vil ha svar på. Voksne former det kanskje annerledes, men det grunnleggende spørsmålet er fremdeles det samme: Hvis det finnes en Gud, hvordan er han da?

Bibelen sier at Gud ikke er begrenset slik som deg og meg, men han har vist seg for oss på en så klar og forståelig måte, at vi kan vite hvordan han er. «Ingen har noen gang sett Gud, men den enbårne, som er Gud, og som er i Faderens favn, han har vist oss hvem han er.» Johannes 1,18.

Jeg fortalte min datter hvordan Gud ser ut. Jeg sa at han ser ut som Jesus. Jesus sa faktisk en gang:

«Den som har sett meg, har sett Faderen.» Johannes 14,9. Jesus er Gud i menneskelig form. I Bibelen finner vi mange eksempler på hvordan Jesus viste oss Faderen.

Floyd og Sally McClung har spredt de gode nyhetene om Jesus siden de ble gift i 1967. Nå har de det privilegiet å være åndelige besteforeldre for de som er kalt til frontlinjene og lære dem det de selv har sett opp gjennom årene. Gjennom All Nations hjelper de lærevillige ledere til å beholde sin lidenskap for Jesus og Hans hensikter på jorda levende. Dette gjør de ved å være mentorer og å gi veiledning.

 

Bokdetaljer
Forfatter Floyd McClung
Forlag Proklamedia
ISBN 978-82-7199-532-4
Innbinding Pocket
Antall sider 124

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra