• Gartner i eget liv

Gartner i eget liv

av Gro T. Rykkelid

  • Kr 229,-

Antall

Velkommen til å være gartner, til å videreutvikle din egen unike indre hjerte hage. Det er menings fullt å skape noe vakkert, oppleve frø som spirer og blomster som dufter. Men det skjer ikke av seg selv. Det er mye arbeid og stadig nye utfordringer: Ugress i mange varianter, ulike årstider og mennesker som tråkker over grensene. Underveis vil du lære en masse, ta i bruk nye redskaper
og ta viktige valg. Da blir hjertehagen din et sted for trivsel og fellesskap, og et område du vil ønske å verne om.
 
Anbefalinger: 
I boken «Gartner i eget liv» har Gro T. Rykkelid tatt et pedagogisk grep som rett og slett er mesterlig! Hun er kunstner av bakgrunn, og her formidler hun kunsten å leve på en måte som jeg ikke har lest av andre forfattere. Det menneskelige og det åndelige veves sammen til et bilde som vi kjenner oss igjen i. Denne boken bør bli en bestselger fordi den makter å presentere et helhetsperspektiv på livet, fullt av dynamisk visdom …
Elin Linde Fagerbakke,Leder Kvinner i Nettverk og pastor i Salem Misjonsmenighet
 
Denne innhaldsrike og spennande boka inneheld kommunikasjon på det djupare planet – eit hjartespråk som eg trur vil røre ved mange! Boka til Gro utstråler visdom og hjartevarme, og gir kreativ hjelp til å stelle med vår hjartehage!
Asbjørn Simonnes,Dosent og dagleg leiar i Oase
 
Om forfatteren: 
Gro Torvaldsen Rykkelid trives med jord under neglene og etter kunstutdannelsen har hun jobbet som illustratør og billedkunstner. Hun har utstillinger og underviser både i Norge og i utlandet. Gro har illustrert 21 barnebøker og skrevet fem hobbybøker. Hjertespråk består av over 100 temabaserte motiv. Det er et visuelt kommunikasjonsverktøy til alle som er «slitne av ord». Boken Gartner i eget liv har vokst frem i fra kurset ved navn Hjertehagen. Gro er sørlending og bor på Helgelandskysten sammen med mann, tre døtre og to hunder. 
 
www.heart-language.com
www.grorykkelid.no

Boken er godkjent for K-Stud støtte. Boken er godkjent av K-Stud.
Grupper og kurs som benytter boken kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt med: tlf. 23 08 14 70, e-post post@k-stud.no.

Bokdetaljer
Forfatter Gro T. Rykkelid
Forlag Proklamedia
Innbinding Pocket

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra