Fra søndag til søndag – 1. rekke

• Tilgjengelighet: 2
Antall

Et møte med kirkeårets tekster 1. rekke

Et møte med kirkeårets tekster 1.rekke.

Et møte med kirkeårets tekster 1.rekke. Boka gis ut i tilknytning til utgivelsen av ny bibeltekst og nye tekstrekker for kirkeåret. En bok for bibel- og samtalegrupper, for kirkegjengere, predikanter og alle som vil forberede seg til søndagen.

Mari Wirgenes (1958) er diakon og prest. Hun er ansatt som sokneprest i Den norske kirke. Hun har tidligere arbeidet som leder og prest ved Diakonisenteret Lovisenberg, soknediakon, høyskolelektor og sykepleier. Hun har gjennom mange år ledet kurs og retreater i hele landet. Hun har vært styreleder for Institutt for Sjelesorg, Modum Bad, foruten andre kirkelige verv.

Paul Erik Wirgenes

Paul Erik Wirgenes (1959) er prest. Han er ansatt som avdelingsdirektør med ansvar for menighetsutvikling i Kirkerådet. Han har tidligere arbeidet som prosjektleder for Den norske kirkes satsning på trosopplæring, storbyprest, studentprest og menighetsprest. Han har pastoral-klinisk videreutdanning og har hatt en rekke verv i kirkelige prosjekter og styrer.

Bokdetaljer
Forfatter Mari Wirgenes og Paul Erik Wirgenes
Forlag Verbum
ISBN 978-82-5431-264-3
Innbinding Pocket
Antall sider 288

Skriv produktomtale

Merk: HTML blir ikke oversatt.
    Dårlig           Bra