Affiliatebetingelser

Menighetsbok.no

• Menigheten får en unik netthandel på sin egen hjemmeside
  • 100 aktuelle titler fra en bredde av kristne forlag i Norge
  • 12,5% provisjon av salg går til menigheten
  • Menighetsbok tilbyr ferdige bokpresentasjoner
  • Enkel administrasjon, ingen kostnader for menigheten

Menighetens egen bokhandel
Menighetsbok.no er en tjeneste i og for menigheten, et verktøy til forkynnelsen fra talerstolen  og en ressurs for menighetens bibelgrupper.

Menighetens medlemmer bestiller og betaler bøker på Menighetsbok.no og får disse sendt direkte hjem til egen postkasse (fraktfritt ved kjøp over NOK 300). Bøkene sendes ut fra lager innen 2-3 dager. Menigheten håndterer verken bøker eller betaling. Oversikt over menighetens salg er tilgjengelig på Menighetsbok.no i sanntid. Menighetsbok.no gir menigheten en provisjon på 12,5 % av salget.
Ved å kjøpe bøker fra Menighetsbok.no, støtter dermed medlemmene sin egen menighet.

Prisen på bøkene vil være i tråd med den veiledende prisen som utgivende forlag har. Provisjonen utbetales årlig, og kan disponeres fritt av menigheten. Menighetsbok.no eies og driftes av Ventura forlag AS. Ventura forlag har som formål å utgi og selge kristen og verdibasert litteratur. Forlaget har avtale med en rekke kristne forlag i Norge og Menighetsbok.no kan dermed velge blant hundrevis av titler fra en bredde av kristne forlag.

Menigheten kan foreslå for Menighetsbok.no hvilke nye bøker som bør få plass i bokhandelen.

Det er gratis for menigheten å benytte Menighetsbok.no og det påløper heller ingen andre kostnader i avtaleperioden. Det eneste som kreves er en mindre tilpasning av egen nettside og reklamere for aktuelle bøker. Menigheten vil selv kunne hente ut aktuelt script som webredaktør enkelt legger inn på nettsiden med tilhørende logo.

Er du interesstert i programmet så kan du sende oss en e-post: post@venturaforlag.no og be om avtaledokumentet. Vi sender det gjerne ut.

Vi ønsker å være en ressurs for menigheten - slik at vi kan hjelpe deg med god litteratur som kan støtte undervisingen og berike menighetslivet.

Hvordan sette opp en Affiliate (filialkunde) i menighetsbok.no - sjekk denne videoen: